The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları rastgele bir işletme veya ev sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok müsait maliyetlidirler; uygun korumaya ehil olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız sinein binanızın yangın korumasının başarısız evetğu bir bir örnek yeterlidir!

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının vesair bölgelere yayılmasını karışmak karınin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

 Yangın merdivenleri içeriden veya haricen yapılabilmektedir. Dünyaardan yapılan merdivenler elan az maliyeti ve vaziyet kaybının elan azca olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Kattaki konutların her birinin yürekinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması vacip değildir.

Yerında bilirkişi ve sertifikalı eşmeçılarımızın yardımları ile her projeye orantılı yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın bapsı son mesabe eleştiri bir öneme sahiptir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara yakışır şekilde yerleştirilen yek kanatlı yangın bapsı, dünyaarı dosdoğru açılacak şekilde kullanılır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz yangın kapısı malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın sırasında güvenliğin sağlanması ve şayeste şekilde tahliyenin gerçekleşmesi bâtınin kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar güvenli şekilde binanın terk edilmesine imkân tanır.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı silsile otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı olabilir.

Report this wiki page